• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Legende forlader Juventus

Foto: Getty Images

Gianluigi Buffon kommer ikke til at være i Juventus i næste sæson. Sådan lyder det nu fra den italienske legende, der overvejer at indstille karrieren.

Af gram

Gianluigi Buffon forlader Juventus til sommer. 

Sådan lyder det nu fra målmandslegenden, der efterhånden er blevet 43 år. 

- Min fremtid ligger fast. Denne smukke og meget lange oplevelse med Juventus slutter definitivt i år. Enten stopper jeg karrieren, eller også finder jeg en situation, der motiverer mig til at spille eller opleve noget andet i livet. Jeg vil overveje det, lyder det således, ifølge beIN Sports, fra Buffon.

- Jeg føler, at jeg har givet alt for Juventus. Jeg har fået alt her, og mere kan man ikke forlange. Vi er nået til enden af en cyklus.

Har spillet næsten 700 kampe for Juventus
Gianluigi Buffon har i denne sæson opnået 12 kampe for Juventus. I alt har målmandslegenden spillet 683 kampe for Torino-klubben. Buffon har vundet Serie A 10 gange med Juventus. 

Gianluigi Buffon har spillet for Juventus i størstedelen af karrieren, men den rutinerede keeper har også repræsenteret Parma og Paris Saint-Germain. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...