• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Legende om Eriksen: - Problemet er nok, at han ikke er vant til taktisk fodbold

Foto: Getty Images

Christian Eriksens problemer i Inter hænger måske sammen med, at danskeren er vant til at spille i den mindre taktisk betonede engelske liga, lyder det fra den italienske legende Marco Tardelli.

Af gram

Christian Eriksen startede inde i onsdagens Coppa Italia-kamp mod Fiorentina, men generelt har den danske landsholdsprofil haft et svært ophold i Inter. 

Og ifølge den italienske landsholdslegende Marco Tardelli hænger Eriksens manglende succes i Italien måske sammen med, at danskeren kom til støvlelandet efter næsten syv år i England. 

Læs også: Eriksens karakterbog efter dramatisk opgør i Firenze: - Langsom og uinspirerende

- Eriksen og Inter har ikke fundet hinanden. Der har ikke været nogen fælles forståelse. Måske har de ikke givet ham de chancer, som andre har fået, men samtidig burde han også være i stand til at præstere mere. Det er en skam at holde ham på bænken. Måske er problemet, at han i Premier League var mindre vant til taktik. Selvom der er mange udenlandske trænere i Premeir League, så er det kun Guardiola, der for alvor har ændret noget, lyder det ifølge La Gazzetta dello Sport fra Tardelli, der blandt andet scorede i VM-finalen i 1982. 

Inter har gode chancer på søndag
Marco Tardelli, der selv nåede op at optræde for både Juventus og Inter, tror at Antonio Contes tropper har en god chance for at vinde, når Cristiano Ronaldo og Juventus på søndag gæster San Siro.

- Fraværet af De Ligt, Dybala og Cuadrado, som var de vigtigste spillere inden deres skader, er bekymrende. Vi må se, hvordan det går. 

Opgøret mellem Inter og Juventus sparkes i gang klokken 20.45 på søndag. Inter indtager aktuelt andenpladsen i Serie A-tabellen, mens Juventus er at finde på fjerdepladsen, tre point efter Inter. Juventus har dog en kamp i hånden. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...