• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Lewandowski forbigået: Lukaku udpeger verdens bedste angriber

Foto: Getty Images

Romelu Lukaku valgte at forbigå bombere som Robert Lewandowski og Erling Haaland, da Inter-stjernen blev bedt om at udpege verdens bedste angriber.

Af gram

Romelu Lukaku blev søndag italiensk mester med Inter, og den tidligere Manchester United-stjerne har i denne sæson markeret sig som en af de bedste spillere i Serie A. 

21 ligamål har Romelu Lukaku således leveret i denne sæson, men den 27-årige belgier ser ikke sig selv som verdens bedste angriber. Ifølge Lukaku spiller verdens bedste angriber således for Real Madrid.

- Hvem er den bedste angriber i verden? Karim Benzema, uden tvivl, lød det således fra Lukaku, da han gæstede det belgiske tv-program La Tribune

Inter-stjernen valgte således at forbigå andre stjerneangribere som Robert Lewandowski, Kylian Mbappé og Erling Haaland.

Har fokus på EM nu
Romelu Lukaku fejrede i weekenden Inters mesterskab ved at køre syngende rundt i Milanos gader, men belgieren er allerede begyndt at rette blikket mod den næste udfordring. 

- I øjeblikket er jeg glad, fordi vi er mestre, men jeg fokuserer allerede på EM, lyder det således fra Lukaku. 

I Europas fem store ligaer er det kun Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Erling Haaland, André Silva, Lionel Messi, Karim Benzema og Kylian Mbappé, der i denne sæson har scoret flere mål end Romelu Lukaku. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...