• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ligesom Silva: Mourinho forventer Ramos-succes i Premier League

Foto: Getty Images

Sergio Ramos rygtes til engelsk fodbold, og ifølge José Mourinho kan Real Madrid-legenden stadig gøre en forskel, selvom han er blevet 35 år.

Af gram

Sergio Ramos er færdig i Real Madrid, og den spanske stjerne er i denne uge blevet kædet sammen med Manchester City

Og ifølge Sergio Ramos' tidligere træner, José Mourinho, har midterforsvareren da også glimrende forudsætninger for at begå sig i Premier League. 

- Hvis vi ser på Thiago Silva, så er han i en lignende situation. Han blev ikke i Paris, hvilket folk ellers havde forventet. Han tog til Chelsea på en ét-årig aftale med en option på ét år mere. Han spillede ikke hver eneste kamp, han havde nogle muskelproblemer, men han bidrog med stor stabilitet i store kampe, lyder det således, ifølge talkSPORT, fra José Mourinho.

- Du kan forestille dig, hvor meget han har hjulpet holdets i dets udvikling, i kraft af hans lederskab. Jeg mener, at Ramos befinder sig i en lignende situation. Han er endnu mere fysisk end Thiago, i forhold til at kunne klare kravene i Premier League. Han er virkelig god i luften. Jeg har ingen tvivl om, at han kan levere den intensitet og klare de krav, der er i Premier League.

Overrasket over exit
José Mourinho er dog overrasket over, at Sergio Ramos forlader Real Madrid. 

- Han er en den type spiller, som man havde forventet at se afslutte sin karriere i Real Madrid. Så det er ret overraskende, at det ikke skete. Jeg mener, at han, på trods af de skader, der har holdt ham ude i de seneste måneder... de kan ikke skjule det faktum, at han er en rigtig god spiller, som stadig vil være i stand til at spille på et rigtigt godt niveau i et par sæsoner endnu. Kun en topklub vil være i stand til at efterkomme hans lønkrav.

Sergio Ramos har da også afvist, at han overvejer at skifte til sin gamle klub, Sevilla. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...