• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Liverpool-kaptajn lyttede til United-legende: Byt ikke trøje med Messi

Foto: Getty Images

Liverpool-anfører Jordan Henderson var imponeret af Lionel Messi efter Champions League-semifinalen på Camp Nou i sidste sæson. Men midtbanespilleren havde ingen intention om at spørge argentineren, om de kunne bytte trøjer.

Af gram

Det er ikke unormalt, at Lionel Messi efter slutfløjtet bliver omringet af to-tre modspillere, der ønsker at bytte trøje med den argentinske superstjerne. 

Liverpool-anføreren Jordan Henderson forsøgte dog ikke at bytte trøjer med Messi efter Champions League-semifinalen på Camp Nou i sidste sæson, hvor Barcelona vandt med 3-0.

Læs også: Liverpool-helt raser over svinsk Messi: Han var bedragerisk og provokerende

Og det var på grund af et råd fra Manchester United-legenden Roy Keane, at Henderson ikke ville spørge om Messis trøje.

Anderledes end på tv
Det var ellers første gang i karrieren, at Henderson stod overfor Messi, der denne aften scorede to gange, herunder et formidabelt frisparksmål.

- Det er ikke sådan, at man tænker: 'Åh, Gud, der er han.' Men der er ingen tvivl om, at det er anderledes at stå overfor ham på banen, end når man ser ham på tv. Han er så hurtig, lyder det ifølge Daily Mirror fra Henderson.

- Når jeg tænker tilbage på hans frispark, så kan jeg stadig ikke tro, at han rent faktisk scorede. Jeg troede, at han ville aflevere. Jeg har tit talt om, hvor god Alisson er. Men Messi placerede bolden på dét ene punkt, som Alisson ikke kunne dække. Kurven, farten, præcisionen. Det var fuldstændigt perfekt.  

Bytter aldrig trøjer
På trods af Messis overlegne præstation havde Henderson dog ikke travlt med at bytte trøjer.

- Overvejede jeg at spørge ham, om vi kunne bytte trøjer? Nej. Det har jeg aldrig gjort. Da jeg var i Sunderland, fik jeg at vide af Roy Keane (daværende cheftræner, red.), at hvis du spørger om en modstanders trøje, så fremstår det som om, at du ser helt vildt meget op til dem.

Jordan Henderson endte dog med at få Luis Suárez' trøje, idet uruguayaneren, der har en fortid på Anfield, selv tilbød Henderson at bytte trøjer. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...