• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Liverpool-legende: Jeg var tæt på at slå holdkammerat under en kamp

Foto: Getty Images

Liverpool-legenden Jamie Carragher har fuld forståelse for, at Michael Jordan til tider udsatte sine holdkammerater for en barsk behandling. Carragher erkender, at han selv var tæt på at slå holdkammeraten Alvaro Arbeloa.

Af gram

Jamie Carragher var i mange år vice-anfører for Liverpool, men den tidligere forsvarsgeneral afslører nu, at han under en kamp West Bromwich i 2008 var tæt på at slå holdkammeraten Alvaro Arbeloa.

Carragher har reflekteret over sin egen opførsel efter at Netflix-dokumentaren 'The Last Dance' om Chigago Bulls' hold i halvfemserne har skabt debat om Michael Jordans behandling af sine holdkammerater. 

Læs også: Liverpool-målmand i unåde blandt fans efter interview

Har forståelse for Jordan
Carragher har dog forståelse for basketball-legenden.

- Han er uden tvivl den bedste basketballspiller nogensinde, og det er jeg slet ikke i nærheden af at være i fodboldens verden. Han kom på kant med sine holdkammerater til tider, fordi han gik så tæt på grænsen. Når du har så meget passion for en ting, så vil det skubbe dig tæt på grænsen. Og det er svært ikke at træde over grænsen, når man er sådan, lyder det ifølge Sky Sports fra Carragher.

- Jeg var selv tæt på at slå en holdkammerat, Alvaro Arbeloa, under en kamp. Når jeg ser tilbage, er jeg ikke stolt over det. Men det var en ting, som nok ikke kunne undgås. Små ting til træning også, fordi man dedikerer sig intenst til det, og fordi man ønsker at vinde. Når alt var på spil, så gik man over grænsen.

Ville hjælpe Reina
Xabi Alonso var nødt til at skille Jamie Carragher og Alvaro Arbeloa ad, da de to Liverpool-spillere kom op at toppes under en 2-0-sejr mod West Bromwich. Liverpool kæmpede ikke med om mesterskabet, men Carragher var opsat på at sikre et clean sheet, så Pepe Reina kunne vinde Golden Glove-trofæet.

- Det var bare frustration. Intet andet. Det var hurtigt overstået. Vi kan ikke vinde ligaen længere, men der er et par forskellige ting, vi stadig kan opnå, lød det dengang fra Carragher.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...