• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Liverpool-stjerne sviner 'fuldstændig stupid' engelsk landsholdsprofil

Foto: Getty Images

Georginio Wijnaldum er rasende på Jordan Pickford og de øvrige Everton-spillere efter lørdagens Merseyside-derby.

Af gram

I Liverpool er man rasende over at skulle undvære Virgil van Dijk i en længere periode, efter at hollænderen i lørdagens Merseyside-derby blev udsat for en brutal tackling af Everton-målmanden Jordan Pickford. 

Van Dijk skal således igennem en knæoperation, og ifølge holdkammeraten Georginio Wijnaldum er Liverpool-truppen særdeles påvirket af den alvorlige skade til forsvarsgeneralen. 

Læs også: Liverpool-ikon tordner mod engelsk landsholdskeeper: Et rent overfald

- Vi er stadig knuste, og jeg mener ikke, at det her var normalt. Måden, som det skete på, var meget hård for os. Alle har stadig en rigtig dårlig følelse omkring det. Da vi spillere talte sammen efter lørdagens kamp, var der ingen af os, der havde sovet, på grund af det, der var sket med Virgil, og den måde, det var sket på. Det er meget svært for os at acceptere, og en bitter spille at sluge for holdet, lyder det ifølge The Guardian fra Wijnaldum. 

- Vi er vrede. Måden, som Pickford gik ind i tacklingen, var i mine øjne fuldstændig stupid. Jeg tror ikke, at han ønskede at skade Virgil på den måde, som han gjorde. Men måden, som han gik ind i tacklingen på, viste, at han i virkeligheden var ligeglad med, hvad der kunne ske. 

- Vi har spillet mange kampe mod Everton, og i mine øjne går de altid alt for langt over stregen i de kampe, vi spiller mod dem. Vi ved, at det er et derby, og at alle ønsker at vinde et derby. Så nogle gange kan man gå et skridt for langt. Men det her var for meget. Det var ikke kun Pickfords tackling. Vi kan også nævne Richarlisons tackling på Thiago, som også var meget svinsk. Det var det, der gik mig og mine holdkammerater mest på. 

- Uheld kan altid ske i fodbold, og man kan være uheldig at skade en modstander. Men måden, som de spillede på, var fuldstændig uacceptabel. At de ikke bliver straffet gør det sværere at acceptere. I det her tilfælde bliver Pickford ikke straffet, selvom man har set sekvensen igennem.  

Ifølge The Guardian står Virgil van Dijk til at misse størstedelen af den indeværende sæson. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...