• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Liverpool-stjerne var døden nær i hospitalsseng: Jeg skrev mit testamente

Foto: Getty Images

Liverpool-stjernen Virgil van Dijk var nødt til at udarbejde sit testamente, da han tidligere i karrieren blev ramt af en alvorlig sygdom, der truede med at tage livet af hollænderen.

Af gram

Virgil van Dijk blev ved den seneste Ballon d'Or-ceremoni kåret til verdens næstbedste spiller. Men vejen til toppen har ikke været nem for Liverpools forsvarsgeneral.

Således afslører hollænderen, at han i 2012 var tæt på at dø.

Læs også: Liverpool-talent nægtede at møde Ramos på grund af Salah-hændelse

Alvorligt syg
Virgil van Dijk blev dengang kørt på hospitalet af sin mor, og her kunne lægerne konstatere, at den daværende Groningen-spiller var ramt af både blindtarmsbetændelse, bughindebetændelse og en nyreinfektion. 

Der var således tale om en grim omgang, og Virgil van Dijk skulle således straks opereres.

- Jeg kan stadig huske den tid, hvor jeg lå i den seng. Det eneste, jeg kunne se, var slanger, der hang ud af mig. Min krop var ødelagt, og jeg kunne intet gøre. I sådan en situation frygter man det værste. Mit liv var på spil. Min mor og jeg bad til Gud, og vi diskuterede forskellige scenarier. På et tidspunkt var jeg nødt til at underskrive nogle dokumenter. Det var en form for testamente, lyder det ifølge Daily Mail fra Virgil van Dijk.

- Hvis jeg døde, så ville min mor få en del af mine penge. Ingen ønskede selvfølgelig at tale om det, men vi var nødt til at gøre det. Det kunne have været slut. 

Virgil van Dijk kom dog stærkt tilbage fra sin sygdom, og blev i 2013 solgt til Celtic.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...