• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Lukaku håner Ibrahimovic efter Inter-triumf

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku har haft en magtkamp kørende i det seneste halvandet års tid, og efter Inters mesterskab har belgieren nu valgt at stikke til svenskeren igen.

Af gram

Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic har haft deres kontroverser i løbet af sæsonen, men i sidste ende blev det belgieren, der løb med håneretten. 

Inter vandt således mesterskabet søndag, og Lukaku har efterfølgende været hurtig til at snide salt i Ibrahimovic' sår.

- Den ægte gud har kronet kongen. Bøj dig i støvet. Kongen af Milano, lød det således mandag fra Lukaku på Twitter

Længerevarende magtkamp
Der er tale om en reference til den magtkamp, der har været mellem Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic, efter at svenskeren rykkede tilbage til Milan i januar 2020. Efter Inters 4-2-sejr over Milan i februar sidste år var belgieren således hurtig til at dele et billede, hvor han jublede over sin scoring i opgøret.

- Der er en ny konge i byen, lød det således på Instagram fra Lukaku, der skiftede fra Manchester United til Inter i sommeren 2019. 

I oktober vandt Milan så med 2-1 over Inter, efter to scoringer af Ibrahimovic. Og svenskeren var herefter hurtig til at sætte Lukaku på plads. 

- Milano har aldrig haft en konge. Milano har en gud, lød det således på Twitter fra Ibrahimovic. 

Blev uvenner i januar
Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic røg efterfølgende i totterne på hinanden tilbage i januar, da Inter vandt 2-1 efter et sent frisparksmål af Christian Eriksen. Svenskeren fik således belgieren helt op i det røde felt lige før pausefløjtet.

- Fuck dig og din kone, lød det således fra Lukaku.

Zlatan Ibrahimovic blev udvist i anden halvleg af det opgør, og Milans resultater gik efterfølgende markant ned ad bakke i foråret. På søndag venter der lidt af en skæbnekamp for Stefano Piolis tropper. Et nederlag til Juventus kan således sende Milan ned på femtepladsen i Serie A-tabellen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...