• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Lukaku raser over stjernetræner: Jeg tilgiver ham aldrig

Foto: Getty Images

Inter-stjernen Romelu Lukaku slår nu fast, at han aldrig kommer til at tilgive den tidligere Chelsea-cheftræner André Villas-Boas, som ikke gav belgieren en chance.

Af gram

Romelu Lukaku var Chelsea-spiller, da London-klubben i 2012 vandt Champions League, men belgieren rørte aldrig trofæet med de store ører.

Årsagen var, at Lukaku ikke var indregistreret i Chelseas Champions League-trup, og derfor ikke havde spillet ét minut i turneringen.

Læs også: Lukaku valgte Inter frem for Juventus: Hans agent afslører hvorfor

Rørte ikke trofæet
Den dengang 19-årige angriber var blevet udeladt af den daværende Chelsea-cheftræner André Villas-Boas. Portugiseren blev dog fyret i marts, og erstattet af Roberto Di Matteo.

- Di Matteo fortalte mig, at jeg ville forblive i truppen indtil efter finalen, lyder det ifølge Het Laatste Niewus fra Lukaku.

Chelsea endte med at slå Bayern München i Champions League-finalen, men Lukaku var ikke i jubelhumør.

- Jeg rørte ikke trofæet med en finger. For jeg var ikke med til at vinde det. Sådan har jeg haft det, siden jeg var 11 år. Hvis jeg ikke har bidraget, så er det ikke mit trofæ. Man kan kun løfte et trofæ, hvis man har bidraget.

Bitter over Villas-Boas
Lukaku var ikke den store fan af André Villas-Boas, der ellers havde ført FC Porto til triumf i Europa League i den forudgående sæson.

- Under en indbyrdes træningskamp gav han mig nogle gange en vest, hvilket betød, at jeg spillede for begge hold. På et tidspunkt skulle jeg spille venstrekant. En anden gang skulle jeg spille angriber. Man kan ikke udvikle sig på den måde.

- Jeg sagde til klubben, hvad jeg tænkte om det. Jeg er klar over, at Villas-Boas også var under pres. Men derfor behøvede han ikke at behandle mig sådan. Di Matteo behandlede mig helt anderledes. Han involverede mig med det samme i alt. Det burde være sket langt tid før. Jeg vil aldrig tidligere den tidligere trænere (Villas-Boas, red.).

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...