• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Lukaku raser over United: Alt gik ud over mig og Alexis og Pogba

Den tidligere Manchester United-angriber Romelu Lukaku mener, at han var én af de tre spillere, der var de faste syndebukke på Old Trafford.

Af gram

Romelu Lukaku er fortid i Manchester United efter skiftet til Inter, og belgieren kommer næppe til at sende julekort til ledelsen i den engelske klub.

Lukaku mener således, at bosserne lækkede diverse rygter om ham. Den store angriber mistede sin startplads under Solskjær, som foretrak Rashford på toppen.

Læs også: Lukaku angriber United: De må tro at jeg er dum

Lukaku blev kritiseret for at være ude af form, men i podcasten LightHarted Podcast gav belgieren udtryk for, at klubben intet gjorde for at beskytte ham og andre udskældte United-spillere. Podcasten er netop blevet lagt online, omend den blev optaget kort før Lukakus Inter-skifte.

- De er nødt til at finde nogen (at hænge ud, red.). Det er Pogba, mig og Alexis. Det er altid os tre. Jeg ser på det på flere forskellige måeder. Mange mener ikke, at jeg passer ind i taktikken. Det er mit indtryk fra fra de samtaler, jeg har. Jeg ved det bare. 

Noget var galt
Ifølge Lukaku giver det dog ikke rigtig mening.

- Det, der får mig til at grine er, når jeg tænker over, hvordan i helvede det kan gå dårligt på det her hold, når alt fungerer fint, når jeg er med landsholdet. Jeg er glad. Noget må være galt, ikke. Er det mig, den er gal med? 

- Jeg spillede ikke i de sidste tre uger af sæsonen, og der var yderligere tre uger, før jeg skulle afsted med landsholdet. Men jeg var der, og gjorde mit arbejde. Ingen beklagede sig. 

Leder efter syndebukke
Lukaku erkender, at han ikke var i flyvende form i sidste sæson. Belgieren forstår dog ikke, hvorfor han skulle have så meget af kritikken.

- Jeg krøb til korset, men jeg mener ikke, at jeg var den eneste, der spillede dårligt. Det var der mange, der gjorde. De er nødt til finde en syndebuk. Hvis de vil hænge mig ud, så lad dem gøre det. Jeg ved, hvad jeg har været igennem. Det er bare fodbold. 

- Jeg er her, og jeg spiller, men på et tidspunkt smutter jeg. Jeg prøver noget andet. Det var bare træls. Holdet har så meget potentiale til at levere noget stort. Der er meget talent, men det handler ikke kun om talent. Det handler om at bygge et hold. 

- Der er mange folk, der ikke mener, at jeg kan være en del af holdet. Til det vil jeg bare sige, at hvis det er sådan, det er, så vi kan bare gå hver vores vej.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...