• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Lyon-boss advarer Barcelona og Arsenal: I har tre dage tilbage

Foto: Getty Images

Lyon-præsident Jean-Michel Aulas advarer nu Barcelona og Arsenal om, at Memphis Depay og Houssem Aouar ikke bliver solgt efter på fredag.

Af gram

Lyon har ikke kvalificeret sig til Champions League i denne sæson, og det har fået den betydning, at to af klubbens største stjerner er blevet rygtet væk igennem længere tid.

Memphis Depay har således været rygtet til Barcelona, mens Houssem Aouar har været meldt på vej til Arsenal. 

Læs også: Aubameyang til Arsenal: Køb denne stjerne

Deadline fredag
For både Barcelona og Arsenal er virkeligheden dog den, at Lyon-præsident Jean-Michel Aulas er en særdeles hård mand at forhandle med. 

Aulas har tidligere meldt ud, at Barcelona 'ikke har råd til Depay', og Lyon-bossen har også kritiseret Arsenals bud på Aouar for at være for lavt. Ifølge Aulas skal Arsenal betale mere end 300 millioner kroner, hvis de vil have fingrene i Aouar

Og nu slår Aulas så fast, at Barcelona og Arsenal har tre dage til at skrabe pengene sammen, hvis de vil købe henholdsvis Depay og Aouar. 

- For de spillere, der ikke er skiftet endnu, kan jeg sige, de ikke kommer til at skifte efter fredag. For os er fredag deadlinen for at hente nye spillere. Det vil vi sige til træneren og sportsdirektøren tirsdag. Det er fair nok, lød det ifølge Telefoot fra Aulas mandag.

Transfervindet lukker på mandag den 5. oktober. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...