• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Lys forude for Eriksen? Inter-fans kræver fyring af Conte

Foto: Getty Images

Antonio Conte har angiveligt mistet opbakningen fra en væsentlig del af Inters fanbase.

Af gram

Christian Eriksens skifte til Inter har udviklet sig til lidt af en nedtur, og danskeren har i de seneste måneder været rygtet væk fra Milano-klubben. 

Men måske behøver Eriksen slet ikke forlade Inter. Ifølge Football Italia kræver mange Inter-fans således nu, at Antonio Conte bliver sparket på porten. Således trender #ConteOut på Twitter, forlyder det.

Læs også: Rystet over Contes Eriksen-behandling: Den her gang gik han over stregen

Skuffende sæsonstart
Inters resultater har da også været ganske skuffende i denne sæson. I Champions League er Contes mandskab meget tæt på at ryge ud i gruppespillet, idet man blot har hentet to point i de første fire spillerunder. Og i Serie A-tabellen ligger Inter på en ganske skuffende femteplads, efter at man blot har hentet fire sejre i otte kampe. 

Football Italia skriver, at Contes ophold i Inter 'allerede bliver omtalt som en fiasko i visse kredse'. Mediet citerer dog avisen Corriere della Sera for, at Inter-ledelsen ikke har planer om at fyre Conte, der angiveligt heller ikke selv overvejer at sige op. 

Inter har historisk set ikke den store tålmodighed med klubbens cheftrænere. I løbet af de seneste 43 år er det således kun Eugenio Bersellini, Giovanni Trappatoni og Roberto Mancini, der har fået mere end to sæsoner i træk som cheftræner for klubben. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...