• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mathias Høj Jensen

Mærkværdig hyldest mod Real Madrid: Bundhold dropper teknologi

Foto: Getty Images

Bundholdet Alaves havde udskiftet måltavlen til lørdagens kamp mod Real Madrid i anledning af jubilæum.

Af hoej

Alaves fik ikke et ben til jorden, da de tabte 1-4 hjemme mod storholdet Real Madrid lørdag aften.

Trods nederlaget havde hjemmeholdet alligevel noget at fejre i lørdagens kamp, hvor klubbens 100 års-jubilæum blev hyldet på en helt særlig måde.

På stadion valgte Alaves at tage brug i en analog måltavle i stedet for den normale elektroniske udgave. Denne gestus skulle ses som en hyldest til klublegenden Donato Diaz Villaluenga, som i perioden fra 1945 og 50 år frem havde jobbet med at passe den analoge måltavle i klubben under kampene. Et job, som han overtog fra sin far.

I lørdagens kamp fik medarbejderen ved måltavlen, da også noget at se til. Efter et kvarters spil bragte Real Madrid sig i front med 0-1 på et mål af Casemiro.

Kort før pausen blev det til både 2-0 og 3-0 på mål af Karim Benzema og Eden Hazard, hvorfor det så meget svært ud for Alaves at komme tilbage i opgøret.

I anden halvleg fik hjemmeholdet reduceret til 1-3, men Benzema lukkede og slukkede med sin anden scoring til 1-4 20 minutter før tid.

Med sejren ligger Real Madrid på en andenplads i La Liga med fire point op til Atletico Madrid, som dog har spillet to kampe færre.

I den anden ende af tabellen ligger Alaves lige over nedrykningsstregen på en 17. plads med ét point ned til Elche, der har spillet tre kampe færre.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...