• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lasse Sylvest Mikkelsen

Manchester United-koryfæ: Her er den spiller klubben mangler

Foto: Getty Images

Dimitar Berbatov har set et lys i Axel Tuanzebe efter Champions League-kampen mod Paris Saint-Germain.

Af mikkelsen

Ole Gunnar Solskjær er blevet stærkt kritiseret for ikke at hente en central forsvarsspiller ind i det forgangne transfervindue.

En af dem der har bidraget til den kritik, er den tidligere Manchester United-angriber Dimtar Berbatov.

Men tirsdag aften så han et lys i den unge forsvarsspiller Axel Tuanzebe, der var med i Harry Maguires fravær.

- Jeg synes, at Axel Tuanzebe var fremragende i forsvaret, taget hans alder i betragtning viste han virkelig mod og styrke, lyder det til Betfair.

I kampen lukkede han fuldstændig Mbappe ned, og det blev bemærket.

- Han så ikke ud til at være intimideret eller bange for at stå over for PSG's stjerne, og en kamp som denne vil give ham selvtillid.

- Han har gjort opmærksom på sig selv og vist, at han skal spille mere. Det er bare en kamp, men han lader til at have alle kvaliteterne hos en god forsvarsspiller - hurtighed og styrke krydret med et køligt hoved.

Og Berbatov ved nok, når han ser en god forsvarsspiller. Som angriber op gennem dette årtusinde, har han stået over for nogle af historiens bedste.

- Jeg sagde før sæsonen, at United har bruger for en midterforsvarer, men måske har Alex hele tiden været der, og han er en stærk kandidat til at være førstevalget.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...