• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle CLBOLD.dk

Manchester United-talent i stor u-vending: Underskriver ny kontrakt

Foto: Getty Images

Hollandske Tahith Chong tager ikke til Inter alligevel. Den unge kantspiller har besluttet sig for at blive i Manchester United, fortæller spillerens agent. En ny kontrakt bliver snart underskrevet, melder hollandsk medie.

Af CLBOLD.dk

Inter har allerede hentet Alexis Sanchez, Romelu Lukaku og Ashley Young i Manchester United, men Antonio Conte får ikke held med at slå kløerne i United-talentet Tahith Chong. 

Den 20-årige kantspillers kontrakt med De Røde Djævle udløber til sommer, men den bliver forlænget, skriver det hollandske medie ad.nl nu.

Også Chongs agent, Erkan Alkan, bekræfter, at hollænderen bliver på Old Trafford.

- Der var store interesse, og vi talte med flere store klubber, men Manchester United havde en god plan for Tahith. Han vil gerne blive i den klub, som hentede ham fra Holland, siger Erkan Alkan til ad.nl.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har tidligere på året meldt offentligt ud, at både Tahith Chong og Angel Gomes har fået tilbudt nye kontrakter i klubben. Siden har særligt Chong været rygtet kraftigt væk - særligt til Inter - men det tyder altså nu på, at det ikke bliver til noget. 

Tahith Chong kom til Manchester United fra Feyenoords ungdomsafdeling i 2016 og har fået 14 optrædener for klubbens førstehold. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...