• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Mange er døde: United-stjerne forærer kæmpebeløb

Foto: Getty Images

Den sydlige del af Spanien blev i sidste uge ramt af en voldsom storm, som har forårsaget store problemer. Manchester United-stjernen David de Gea har nu vist sig fra sin gode side ved at donere halvanden millioner kroner til nødhjælpsarbejdet.

Af gram

Der er store problemer i de sydspanske byer Alicante og Murcia, hvor indbyggerne er blevet ramt af en grim oversvømmelse, som indtil videre har kostet syv menensker livet.

Midt i den tragiske udvikling er der dog kommet en opløftende nyhed, idet Røde Kors i Spanien nu har meddelt, at man har modtaget en donation på halvanden millioner kroner fra Manchester United-stjernen David de Gea.

Læs også: Afsløret: Derfor trak De Gea-forlængelse ud i en evighed

- 200.000 euro til at støtte de menensker, der er påvirket af oversvømmelserne i Alicante og Murcia. Tak for din solidaritet, David de Gea, lød det således fra Røde Kors på Twitter.

Hæren måtte hjælpe til
Alicante og Murica var de to byer, der i sidste uge blev ramt hårdest af en storm og voldsom regn. 

Hæren var efterfølgende nødt til at evakuere flere tusinde mennesker fra deres huse, efter at flere floder var løbet over deres bredder.

Oversvømmelserne førte endvidere til trafikkaos og lukkede lufthavne.

En gavmild type
David de Gea er født i Madrid, men stjernens far kommer fra Alicante-området, som altså blev hårdt ramt. 

Den spanske målmand indgik sidste år på en liste over de mest generøse fodboldspillere, sammen med spillere som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Det var den spanske avis AS, der bragte denne liste. Her blev det blandt andet fremhævet, at David de Gea sidste år forærede 253.000 kroner til en velgørenhedsorganisation i Mozambique, hvilket skulle have forbedret levestandarden for en række forældreløse børn.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...