• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Maradona-eftermæle i frit fald: Voldsomme anklager

Foto: Getty Images

Den afdøde Diego Maradonas eftermæle risikerer at tage et hårdt slag, efter at legenden nu er blevet anklaget for at have holdt en 16-årig cubansk pige låst inde på et hotel i næsten tre måneder.

Af gram

Diego Maradona døde sidste år, men den argentinske legendes eftermæle risikerer nu at få nogle alvorlige ridser i lakken.

Således skriver den engelske avis The Telegraph nu, at der er dukket nyt videomateriale op, som styrker anklager om, at Diego Maradona skulle have holdt en 16-årig låst inde på et hotelværelse. Ifølge avisen gav Maradona desuden pigen stoffer, ligesom legenden angiveligt pressede pigen til at få en brystoperation.

Holdt fanget på hotel
Ifølge The Telegraph indikerer videoptagelserne, at Diego Maradona fik pigen, Mavys Alvarez, fløjet ud af Cuba. 

- Diego Maradona filmede sig selv, mens han var i seng med en 16-årig, som har anklaget legenden for at have givet hende stoffer, holdt hende låst inde på et hotel samt tvunget hende til at få hendes bryster opereret større, lyder det således fra The Telegraph. 

Særlig tilladelse fra Fidel Castro
Ifølge The Telegraph er billederne dukket op i forbindelse med en sag om menneskesmugling, hvor Maradonas bekendte er under mistanke. 

- Kvinden, cubaneren Mavys Alvarez, påstår, at Maradona og hans bekendte fik fat i hende, da hun var teenager, og fik hende fløjet til Argentina uden hendes forældres tilladelse, og hvor hun mere eller mindre blev holdt på et hotel i næsten tre måneder, lyder det således fra avisen. 

Ifølge The Telegraph mødte Diego Maradona angiveligt Mavys Alvarez på Cuba, hvor den argentinske legende var på en klinik for at blive behandlet imod stofafhængighed. Avisen skriver, at Mavys Alvarez først nu er kommet ud med anklagerne, idet hun har frygtet en eventuel reaktion fra den cubanske regering.

Ifølge Mavys Alvarez var det Fidel Castro, der gav hende en særlig tilladelse til at forlade Cuba, så hun kunne overvære en opvisningskamp i Argentina, hvor Maradona optrådte.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.