• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lasse Sylvest Mikkelsen

Maradona skærer igennem: Ikke alle spillere burde få løn

Foto: Getty Images

Den argentinske troldmand Diego Maradona mener, at de største stjerner og rigeste fodboldspillere bør afgive deres løn under corona-krisen.

Af mikkelsen

Den argentinske legende Maradona har opfordret de største fodboldnavne til at bruge deres rigdom til at hjælpe andre under corona-krisen. Men han langer også ud efter de klubber, han mener behandler deres spillere som slaver.

Det skriver Daily Mail.

Den 59-årige Maradona mener, at der er klubber, der udnytter situationen til at tilbageholde løn.

- Der er spillere, som ikke behøver at få løn. Det ved vi alle. 

- Men der er også spillere, som ikke kan gå uden løn - ikke engang en måned, og klubberne bør betale dem deres løn, lyder det fra Maradona, der fortsætter.

- Der er nogle klubber, der opfører sig åndssvagt og forsøger at udnytte situationen og undgå at betale løn. De har behandlet deres spillere som slaver i flere år. Det virker til, at der er nogle klubber, der altid vil udnytte en pandemi.

Maradona nævner ikke specifikt, hvilke klubber han hentyder til, men hvad angår de spillere, der bør opgive deres løn, så opsætter han følgende karakteristik.

- De spillere, der har været heldige nok og tjent en formue gennem deres karriere, burde starte en fælles fond, hvorfra de kan hjælpe økonomisk.

Det sydamerikanske land har valgt at spærre deres grænser, som f.eks. i Danmark, men modsat herhjemme, så har Argentina også lukket landet for deres egne statsborgere, der befinder sig i udlandet.

Maradona er i øjeblikket tilknyttet Gimnasia de La Plata i hjemlandet Argentina.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...