• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Masseslagsmål efter drama: Eks-United-spiller bevæbnede sig med brandslukker

Foto: Getty Images

Boca Juniors havde tilsyneladende meget svært ved at acceptere nederlaget til brasilianske Atletico Mineiro, da de to klubber mødtes i ottendedelsfinalen i Copa Libertadores.

Af gram

Atletico Mineiro slog tirsdag Boca Juniors ud af Copa Libertadores efter straffeparkskonkurrence, og efter slutfløjtet tog begivenhederne så en endnu mere dramatisk drejning. 

Boca Juniors var således rasende over at have fået mål annulleret af VAR i begge kampe i ottendedelsfinalerne, og argentinerne endte således i sammenstød med politiet, som var nødt til at bruge tåregas til at få Boca Juniors-spillerne under kontrol, inden de kunne transporteres til en politistation. Det skriver talkSPORT.

Rojo involveret
Og en af dem, der var involveret i masseslagsmålet, er den tidligere Manchester United-spiller Marcos Rojo, der tilsyneladende var klar til at tage hårdtslående midler i brug under optøjerne. 

Således viser et klip fra Twitter en situation, hvor Marcos Rojo tager en brandslukker ned fra væggen, tilsyneladende med henblik på at bruge den i slagsmålet. 

Brasiliansk politi har efterfølgende meddelt, at de har sigtet tre Boca Juniors-spillere efter urolighederne. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...