• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Mbappé slagter holdkammerater efter pinligt 5-1-nederlag: Mangler personlighed

Ligue 1-topscoreren er sikker på, at PSG nok skal blive mestre på trods af de seneste pointtab - men angriberen har det svært med søndagens ydmygelse mod Lille.

Af gram

For anden weekend i træk havde Paris Saint-Germain søndag muligheden for at blive franske mestre, og for anden weekend i træk smed pariserne muligheden væk.

Og mens det blev til en pointdeling mod Strasbourg i sidste weekend, gik det helt galt søndag mod Lille. Her tabte hovedstadsklubben med hele 5-1 i en kamp, hvor Juan Bernat fik rødt kort i første halvleg.

Læs også: PSG-profil raser over ledelsen: Hvis de fulgte mine råd, ville vi få succes

Rasende Mbappé
Og parisernes stjernespiller, Kylian Mbappé, var efter nederlaget rasende over præstationen.

- Det var en kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Nogle gange var vi i kontrol, andre gange var vi ikke, siger Mbappé ifølge Canal Plus.

Den unge angriber fik annulleret to mål i kampen.

Spillede som begyndere
Trods det store nederlag kan Paris Saint-Germain stadig sikre sig mesterskabet med en sejr over Nantes på onsdag. Pariserne har således 81 point efter 31 kampe, mens Lille har 64 point efter 32 kampe.

- Vi skal nok blive mestre. Men vi må ikke tabe på den her måde. Det er ikke normalt. Vi mangler personlighed. Det er en af vores svagheder. Vi er nødt til at gøre noget ved det her. Vi spillede som begyndere, lyder det fra Mbappé.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...