• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Medie: Bayern-legende på vej til italiensk traditionsklub

Franck Ribery har henover sommeren ledt efter en ny klub, og nu tyder meget på, at den franske veteran fortsætter karrieren i Serie A-klubben Fiorentina.

Af gram

Efter tolv år i Bayern München leder 36-årige Franck Ribery nu efter en ny klub, og de seneste forlydender går på, at franskmanden er på vej til Italien.

Således reporterer Sky Sport Italia, at veteranen i øjeblikket forhandler med Serie A-klubben Fiorentina. Det tyske medie Bild har desuden reporteret, at Ribery har afvist Al Nasr, til fordel for Fiorentina. 

Læs også: Medie: Franck Ribery har tilbud fra Italien og Rusland

Får personlig fysioterapeut
Det forlyder, at Ribery får en to-årig kontrakt, samt sin egen personlige fysioterapeut.

Franskmanden kan se frem til en årsløn på 30 millioner kroner. 

Ribery bekræftede mandag aften, at han er på vej mod en ny klub. Franskmanden lagde således et billede af sig selv op på Instagram med en besked om, at han var klar på en ny udfordring snart.

Den tidligere Fiorentina-spiller Luca Toni, der var holdkammerat med Franck Ribery i Bayern München, kommenterede på opslaget ved at spørge Ribery, om et skifte til Italien var under opsejling. 

Ribery svarede Tonis spørgsmål med en blinke-emoji og flere hjerte-emojis, hvilket altså tyder på, at der er noget om sagen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...