• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Medie: Beckham vil hente gratis Messi til Miami

Foto: Getty Images

Den tidligere Real Madrid- og Manchester United-stjerne David Beckham arbejder angiveligt på at lokke Lionel Messi til Miami.

Af gram

David Beckham får i marts næste år sin egen MLS-klub, Inter Miami, og den tidligere engelske landsholdsstjerne har tilsyneladende store ambitioner for sit amerikanske eventyr.

Det forlyder således, at Beckham har taget kontakt til Lionel Messi, med henblik på at overtale argentineren til at blive stjernen i den nye klub.

Læs også: Owen angriber Beckham: Efter 21 år er jeg stadig bitter

Det er radioværten Xavi Campos fra radiokanalen Barcelona Radio, der har reporteret, at der har været kontakt mellem Beckham og Messi. 

Historien kommer i kølvandet på afsløringen af, at Messi har en klausul i sin kontrakt, der betyder, at han kan forlade Barcelona gratis, når sæsonen er forbi.

Har fortjent friheden til selv at bestemme
Lionel Messi har ikke været i aktion for Barcelona i denne sæson, da argentineren har været plaget af en skade. Messi kommer sandsynligvis heller ikke i aktion mod Valencia i weekenden.

Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu har bekræftet, at Messi kan forlade Barcelona kvit og frit.

- Messi har en kontrakt indtil 2021. Det blev aftalt efter sidste sæson, at han kan forlade os gratis. Han har fortjent den frihed til at bestemme sin egen fremtid. Men han er en ægte Barcelona-mand, så jeg er rolig. Xavi, Iniesta og Puyol havde den samme klausul, lød det ifølge Barca TV fra Bartomeu.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...