• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Derfor droppede United Neymar-bud i sommer

Foto: Getty Images

Manchester United er en af de få klubber, der har råd til Neymar, men englænderne blev i sommer skræmt væk af brasilianerens tvivlsomme attitude.

Af gram

Neymar var som bekendt tæt på et skifte til Barcelona i sommer, men brasilianeren blev også rygtet til flere andre storklubber, herunder Real Madrid, Juventus, Bayern München og Manchester United.

Ifølge The Athletic besluttede sidstnævnte dog i sommer, at man ikke ville gå efter Neymar. 

Læs også: PSG bekræfter skade: Neymar ude i flere uger

Tvivlsom attitude
Manchester United regnes for at være en af de klubber i verden, der rent faktisk har de økonomiske muskler til at købe Neymar fri af Paris Saint-Germain. 

Men englænderne var angiveligt bekymrede over stjernens til tider tvivlsomme attitude, og man droppede derfor at afgive et bud.

En regulær festabe
Neymar var et emne i Manchester United, fordi han blev vurderet som 'en vaskeægte superstjerne fra den højeste kategori'. Bestyrelsesformand Ed Woodward mener angiveligt, at 'klubben bør have minimum én Ballon d'Or-kandidat i truppen til enhver tid'.

Brasilianeren er dog kendt for at feste igennem i nattelivet, hvor han ofte ses i selskab med andre stjerner, blandt andet Drake, Rihanna og Formel 1-køreren Lewis Hamilton. 

I Manchester United-ledelsen var man angiveligt også forbeholden ved at involvere sig med Neymars far, som man vurderer som værende 'besat af penge.'

PSG-stjernens skadeshistorik har formentligt også været med til at skræmme englænderne væk. Så sent som i sidste uge pådrog Neymar sig således en ny skade, der vil holde ham ude i den næste måneds tid.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...