• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Medie: Inter vil forhandle med Juventus om vild byttehandel

Foto: Getty Images

Antonio Conte er ny cheftræner i Inter, og han har ikke den store tiltro til Mauro Icardi. Milano-klubben vil således forsøge at bruge angriberen som en del af en byttehandel, der skal sende Paulo Dybala den anden vej.

Af gram

Den nye Inter-træner Antonio Conte er angiveligt ikke en stor fan af Mauro Icardi, og Milano-klubben arbejder derfor på at skille sig af med angriberen.

Og ifølge Goal arbejder Inter på at overtale Juventus til at acceptere en byttehandel, der skal sende Icardi til Torino-klubben, mens Paulo Dybala sendes den anden vej.

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

Træls sæson for Dybala
Conte har angiveligt Inter-ledelsens opbakning til at skille sig af med Icardi, som i denne sæson skabte en stor konflikt, da han blev frataget anførerbindet.

Og Inter vil nu forsøge at udnytte, at Paulo Dybala ikke er tilfreds med sin nuværende situation i Juventus. 

Dybalas rolle i klubben er blevet noget mindre fremtrædende efter Cristiano Ronaldos ankomst. Således nåede argentineren kun op på fem ligamål i denne sæson, mens han i sidste sæson nåede 22 ligamål.

Juventus er afventende
Det forlyder dog, at Juventus endnu ikke er klar til at skille af med Dybala. Klubben mangler stadig at ansætte en ny cheftræner, efter Massimiliano Allegris afsked. 

Torino-klubben har dog tidligere vist interesse for Icardi, og klubbens sportsdirektør, Fabio Paratici, har angiveligt kontaktet Icardis hustru og agent, Wanda Nara. 

Icardi har også et tilbud fra Roma, men argentineren er ikke så interesseret i skiftet til hovedstadsklubben, der ikke kvalificerede sig til Champions League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...