• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Medie: Kun tre klubber har Eriksens interesse

Christian Eriksen er stadig i Tottenham, og den danske stjerne har kun tænkt sig at skifte, hvis en transfer til en af de absolut største klubber kan komme i stand.

Af gram

Christian Eriksens fremtid er stadig særdeles uvis, og ifølge ESPN FC har danskeren informeret Tottenham om, at han ikke har tænkt sig at forlænge sin kontrakt, som udløber til næste sommer.

Eriksen har været sat i forbindelse med klubber som Manchester United og Atlético Madrid i den seneste tid, men nu forlyder det, at der kun eksisterer tre klubber, der har danskerens interesse.

Læs også: Pochettino anklager Spurs-boss: Han begik en gigantisk fejl

Foretrækker stadig Spanien
Den 27-årige dansker er således kun interesseret i en transfer til enten Real Madrid, Barcelona eller Juventus. 

Eriksen ser den italienske klub som tredjevalget, hvis et skifte til en af de to spanske giganter ikke kan realiseres.

Eriksen så ud til at forlade Tottenham denne sommer, men den danske stjerne har måttet indse, at der ikke har været en kæmpe efterspørgsel.

Har afvist superløn
Mauricio Pochettino har ikke ønsket at afvise et salg af Christian Eriksen denne sommer, men det ser mere og mere urealistisk ud, som tiden går. 

Det italienske transfervindue lukker således på fredag. Og både Real Madrid og Barcelona har allerede brugt mange penge denne sommer. 

I Tottenham er man meget opsat på at beholde Eriksen. Danskeren har således fået tilbudt en ny kontrakt med en ugeløn på 1,6 millioner kroner. Dette tilbud har han dog afvist. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...