• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Medie: Lewandowski overvejer skifte til United

Bayern München-angriberen har igennem de seneste sæsoner vist tiltagende utilfredshed med tingenes tilstand i det sydtyske. Og det kan åbne op for, at Lewandowski endelig rykker til Premier League til sommer.

Af gram

Robert Lewandowski forsøgte sidste sommer at komme væk fra Bayern München, men det ønske blev blankt afvist af Bayern-bosserne.

Men noget tyder på, at polakken denne sommer kan forlade den sydtyske storklub.

Læs også: United havde næsten lukket kæmpehandel - manglende CL kan stoppe købet

Bayern vil gøre et sidste forsøg
Således skriver den tyske avis Kicker, at Manchester United har henvendt sig til Bayern München for at høre nærmere om muligheden for at hente Robert Lewandowski til Old Trafford.

Ifølge avisen vil Bayern München gøre et sidste forsøg på at forlænge med Lewandowski efter den tyske pokalfinale mod RB Leipzig i næste weekend.

Vil forlænge med et år
Den 30-årige angriber har kontraktudløb i 2021, men tyskerne vil gerne forlænge aftalen med et år.

Manchester United har dog vist interesse for den polske angriber, der har scoret 22 mål i 32 ligakampe i denne sæson. Den engelske klub har hårdt brug for at forstærke spillertruppen efter en skuffende sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...