• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Medie: Pogba har skiftet mening - vil blive i United

Den franske midtbanespiller startede transfervinduet ud med at sige, at han gerne ville have en ny udfordring i en anden klub, men nu skriver TEAMtalk, at han har ombestemt sig og er indstillet på at fortsætte i United.

Af porse

Paul Pogba er efterhånden en fast del af rygterne i hvert eneste transfervindue. Sådan har det også været denne sommer, og det har franskmanden og hans agent selv været med til at hjælpe på vej. 

I starten af juni gjorde den 26-årige midtbanespiller det nemlig klart, at han godt kunne tænke sig en ny udfordring i en ny klub. Herefter startede rygterne for alvor at florere, og mange medier satte ham i forbindelse med et skifte til Real Madrid, hvor Zinedine Zidane, der flere gange har talt positivt om Pogba, er træner. 

Der er dog gået to måneder nu, siden Pogba antydede et skifte væk fra United, og han er stadigvæk at finde på Old Trafford, hvor han i søndags bidrog med to assists i 4-0-sejren over Chelsea. Samtidig lukkede det engelske transfervindue i torsdags, og Manchester United har ikke hentet en midtbanespiller, så det ligner mere og mere, at Paul Pogba forbliver United-spiller i denne sæson. 

Ifølge det engelske medie TEAMtalk er hovedpersonen selv indstillet på at blive i Ole Gunnar Solskjærs trup. Mediet skriver, at han har ombestemt sig, og nu er klar til at fortsætte i United, efter Ole Gunnar Solskjær har overbevist ham om projektet i United. Blandt andet skulle Solskjærs nye system tiltale Pogba, da det minder mere om det, som han er vant til at spille i, når han tørner ud for det franske landshold.

Selvom det engelske transfervindue er lukket, kan klubberne stadigvæk sælge spillere, indtil de resterende transfervinduer i Europa lukker i starten af september. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...