• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Medie: PSG kan offentliggøre De Ligt-køb om et par dage

Foto: Getty Images

Barcelona kan ikke matche Paris Saint-Germains tilbud til Ajax-kaptajnen, der således ser ud til at fortsætte karrieren i fransk fodbold.

Af gram

Barcelona har længe lignet favoritten til at hente Matthijs De Ligt, men hollænderen er angiveligt ikke tilfreds med katalanernes tilbud, hverken økonomisk eller sportsligt.

Ajax-kaptajnen frygter således, at han kan ende på bænken i Barcelona, og samtidig kan spanierne ikke matche de andre storklubbers lønningsniveau.

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

Tæt på offentliggørelse
Og ifølge Sky Sport Italia er Paris Saint-Germain nu tæt på at kunne offentliggøre købet af Matthijs De Ligt. 

Manchester United var angiveligt allerede blevet siet fra, og noget tyder på, at Cristiano Ronaldo ikke havde held med at lokke forsvareren til Juventus

Fremskredne forhandlinger
Prisen på Matthijs De Ligt ligger på 597 millioner kroner, og det er i overkanten af, hvad Barcelona og Juventus er klar til at betale.

Ifølge den italienske journalist og transfer-ekspert Gianluca Di Marzio er De Ligts agent, Mino Raiola, i fremskredne forhandlinger med Paris Saint-Germain, og handlen forventes angiveligt at falde på plads i løbet af et par dage.

Handlen kan blive offentliggjort samtidig med, at Leonardo præsenteres som ny sportsdirektør i den franske klub. Brasilianeren ønsker således at vende tilbage til klubben med et brag. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...