• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Medie: Real Madrid satser på skandinaviske talenter i fremtiden

Foto: Getty Images

Ifølge AS har Real Madrid store planer for Martin Ødegaard i fremtiden, mens de også ønsker at hente hans norske landsmand Erling Håland, der i denne sæson har imponeret alle med hans mange mål i Red Bull Salzburg.

Af porse

I de seneste år har Real Madrid satset kraftigt på brasilianske talenter, hvor de har købt Vinicius Junior, Rodrygo, Rodrigo Rodrigues og Eder Militao. 

Det lader dog ikke til, at det i fremtiden kun bliver brasilianske talenter, som man har tænkt sig at satse på. Det spanske medie AS skriver nemlig, at Real Madrid har tænkt sig at satse på Martin Ødegaard i fremtiden. 

Ødegaard er i øjeblikket på leje i Real Sociedad, hvor han har fået en god start på sæsonen. Men Ødegaard er ikke den eneste nordmand, som Real har planer for. AS skriver nemlig, at den spanske hovedstadsklub lurer på at hente 19-årige Erling Håland, der i denne sæson har fået sit store gennembrud i Red Bull Salzburg, hvor han står noteret for 18 mål efter blot 11 kampe. 

Det tyder altså på, at vi i fremtiden kan se frem til et Real Madrid med et skandinavisk præg. Især hvis de også henter danske Christian Eriksen, hvilket der i øjeblikket florerer mange rygter om. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...