• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Medie: Stjernes forhold til Solskjær er ødelagt

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph er der ingen tvivl om, at forholdet mellem Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba er 'uigenkaldeligt ødelagt'.

Af gram

Paul Pogba leverede søndag et elendigt indhop i Manchester Uniteds 5-0-nederlag til Liverpool, hvor franskmanden først kostede et mål, inden han efter 15 minutter på banen fik et direkte rødt kort.

Manchester United-legenden Paul Scholes indikerede efter søndagens fadæse, at Pogba måske aldrig burde spille for de røde djævle igen. Og ifølge den engelske avis The Telegraph har Scholes helt ret i, at tiden er kommet til, at Manchester United skal skille sig af med Paul Pogba.

- Pogbas skandaløse 15 minutters-indhop mod Liverpool indkapslede en spiller, der forårsager mere besvær end han er værd, lyder det således fra The Telegraph om franskmanden, der er Manchester Uniteds dyreste spiller nogensinde.

Den ægte skurk?
Ole Gunnar Solskjær er blevet sablet ned efter Liverpool-nederlaget, men ifølge The Telegraph er det måske snarere Paul Pogba, der er 'den ægte skurk'. 

Ifølge The Telegraph fremstår Paul Pogba i Manchester United som 'en sørgelig imitation af den mester, der strålede for Frankrig i VM-finalen i 2018'. Avisen peger på, at en ansættelse af Antonio Conte potentielt kan være det sidste håb, hvis Pogba skal fortsætte på Old Trafford. 

The Telegraph fastslår således, at forholdet mellem Solskjær og Pogba nu 'er uigenkaldeligt ødelagt'. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.