• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lasse Sylvest Mikkelsen

Medie: Tottenham fører ræset om tidligere Manchester United-spiller

Foto: Getty Images

Tottenham er efter sigende i førersædet i jagten på at hente en tidligere Manchester United-spiller, som skal styrke holdet forud for næste sæson.

Af mikkelsen

Mourinho er allerede godt i gang til at polstre Tottenham forud for næste sæson, og han har identificeret West Brom's Sam Johnstone som en mulig afløser for Hugo Lloris på sigt.

Ifølge ESPN er Spurs favoritterne til at hente den tidligere United-keeper, mens West Ham og Leeds lurer i baggrunden.

Ifølge mediet er Tottenham ikke tilfreds med Lloris' præstationer denne sæson, og derfor leder Mourinho efter en konkurrent, der kan sætte Lloris under pres.

Sam Johnstone har været en af West Broms bedste spillere, men klubben ligner en nedrykker, og det kan få dem til at indkassere en mulig gevinst på målmanden, der har et år tilbage af sin kontrakt.

Den 28-årige engelske målmand har været i West Brom siden 2018, da han efter et væld af udlejninger endelig skiftede væk fra Manchester United.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...