• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Messi er tilbage: Sådan slap Barça med skrækken

Foto: Getty Images

Ifølge Marca er det nu et spørgsmål om timer, før Lionel Messi underskriver en ny kontrakt med Barcelona. Argentineren er således vendt tilbage til Barcelona efter sin sommerferie.

Af gram

Der har i de seneste måneder været uvished om Lionel Messis fremtid, men ifølge den spanske avis Marca kan Barcelona-fansene snart ånde lettet op.

Ifølge Marca er Lionel Messi således vendt tilbage til Barcelona efter sin sommerferie, hvor argentineren nu endelig forventes at sætte sin signatur på en forlængelse. Efter Copa America-triumfen har Messi været på ferie i Miami og på Ibiza.

Først nu kan det blive officielt
Marca skriver, at man i Barcelona nu er optimistiske i forhold til at forlænge med Messi, og at det er 'et spørgsmål om timer'. Klubben og spilleren blev angiveligt enige om vilkårene for flere uger siden, men det er altså først efter Messis retur til Barcelona, at forlængelsen altså kan blive gjort officiel. 

Messi vil dermed bekræfte den aftale, han indgik med Barcelona for omtrent tre uger siden, som betyder, at argentineren får en kontrakt indtil 2026. I de sidste tre år af kontrakten kan argentineren dog spille i USA, lyder det fra Marca.

Der er to primære årsager til, at Barcelona alligevel har fået råd til at forlænge med Lionel Messi i sidste ende. Først og fremmest accepterede argentineren at halvere sin løn, og tidligere på ugen fik La Liga så en gigantisk kapitalindsprøjtning fra investeringsfonden CVC, hvilket sender flere milliarder kroner i Barcelonas retning.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.