• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Messi erkender: Er blevet tættere venner med Ronaldo nu

Lionel Messi slår fast, at han har fået et tættere venskab med Cristiano Ronaldo efter at de to stjerner talte en del sammen under Champions League-lodtrækningen i august.

Af gram

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo sad ved siden af hinanden på første række, da der for et par uger siden blev trukket lod til Champions League-gruppespillet i Monaco.

De to stjerner sad her og småsnakkede undervejs, og under et fælles interview gav portugiseren udtryk for, at han håber på en dag at kunne spise middag med Messi.

Læs også: Medie: Beckham vil hente gratis Messi til Miami

Ingen dårlig stemning
Og Barcelona-anføreren er da også selv åben for idéen. I et interview med den spanske avis Sport blev Messi således spurgt om sit forhold til Cristiano Ronaldo.

- Jeg har intet problem med ham. Jeg har altid sagt, at jeg aldrig har haft noget problem med ham. Vi har aldrig haft et venskab, fordi vi aldrig har delt omklædningsrum. Vi har kun set hinanden til gallaevents og prisoverrækkelser. Jeg har intet problem med ham.

- Det arrangement, hvor vi talte mest sammen, var det seneste. Og nu er vi blevet tættere. Jeg ved ikke, om vi kommer til at spise middag sammen, for jeg ikke, om vores veje vil krydses. Alle har deres eget liv og deres egne forpligtelser. Men jeg ville ikke have noget problem med det.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...