• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Messi før El Clasico: Jeg forventer et meget stærkt Real Madrid-mandskab

Foto: Getty Images

Lionel Messi er forberedt på at møde et særdeles stærkt Real Madrid-hold, når de to hold støder sammen i næste weekend.

Af gram-hanssen

Det går fremragende for FC Barcelona i denne sæson, selvom angrebsspillet ikke nødvendigvis har været prangende i alle kampe. 

Catalanerne ligger nummer et i La Liga - dog á point med Real Madrid - og vandt ligeledes deres gruppe i Champions League. 

Læs også: Real-stjerne: Jeg vil vinde på Camp Nou, resten er ligegyldigt

Lionel Messi er ikke fuldt af selvtillid før El Clasico-opgøret i næste weekend, og regner med stor modstand fra kongeklubben. 

- Jeg forventer faktisk et meget stærkt Real Madrid-hold. Det er specielle kampe, lige meget hvordan man kommer ind til kampen, siger Messi til Marca. 

- Det er mere lige end nogensinde før i La Liga, alle kan slå alle. Det er svært at spille som gæst, fordi deres stadion kan være meget stærkt. Det gør det hele mere kompliceret. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...