• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Messi inden El Clásico: Ærgerligt, at Ronaldo forlod Real Madrid

Foto: Getty Images

Lionel Messi savner Cristiano Ronaldo i La Liga, og slår fast, at det ikke er vigtigt for ham at få flere priser end portugiseren.

Af gram

Barcelona tager imod Real Madrid lørdag den 26. oktober, men de imødesete El Clásico-brag har mistet lidt af deres intensitet efter Cristiano Ronaldos exit fra Real Madrid.

Portugiseren skiftede som bekendt til Juventus sidste sommer. Og forud for storkampen om to uger slår Barcelona-anfører Lionel Messi nu fast, at han er ærgerlig over, at Ronaldo forlod Real Madrid.

Læs også: Messi går i flæsket på Barcelona-stjerne: Hans udtalelse gjorde tingene værre

- Jeg ville have foretrukket, at Cristiano havde fortsat i La Liga med Real Madrid, lyder det ifølge RAC1 fra Messi.

Har svækket Real Madrid
Ifølge Messi har Real Madrid mistet niveau efter Ronaldos afgang.

- Real Madrid er en klub med en stor historie. En klub, der har vundet meget, og en klub, der kæmper om hvert trofæ. Men når en spiller som Cristiano smutter, så kan det mærkes. Enhver klub ville blive påvirket af, at miste en spiller som ham, lyder det fra argentineren.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har i over et årti kæmpet om Ballon d'Or-prisen. Portugiseren gav for nylig udtryk for, at han synes, at han fortjener flere priser end Messi. Argentineren bekymrer sig dog ikke om at få flere priser end rivalen.

- Ballon d'Or-rivaliseringen... jeg har aldrig tænkt over det. Jeg tænker ikke på at slutte med flere priser end Cristiano.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...