• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Messi kogte over i første kamp efter transferstrid: Hvad har du gang i, idiot?

Foto: Getty Images

Lionel Messi kom op i det røde felt, da argentineren for første gang efter sin transfersaga var i aktion for Barcelona.

Af gram

For første gang siden 8-2-ydmygelsen mod Bayern München var Barcelona-mandskabet lørdag i aktion, da Lionel Messi og kompagni mødte Gimnàstic de Tarragona fra den tredjebedste række i en træningskamp.

Der var også tale om Lionel Messis første kamp for Barcelona, efter at den catalanske klubs ledelse havde nægtet argentineren at forlade klubben. 

Læs også: Klubløs Cavani tæt på storklub

Blev vred på modspiller
Og noget tyder på, at Messi stadig var frustreret under træningskampen, som Barcelona vandt med 3-1. Ifølge det spanske medie El Chiringuito kom superstjernen således på kant med modspilleren Javier Ribelles, som gentagne gange gik hårdt til Messi.

- Hvad har du i gang i, din idiot? Stop med at sparke mig hele tiden, lød det således angiveligt fra Messi til Ribelles. 

Ifølge Gimnàstic de Tarragona-spilleren forklarede han til Messi, at argentineren er den bedste, og at der derfor ikke eksisterer andre måder at stoppe ham. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...