• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Messi overrasker: Denne spiller var bedst til at mandsopdække mig

Foto: Getty Images

Lionel Messi har efterhånden vænnet sig til at blive mandsopdækket, men argentineren kommer nu med et overraskende svar på spørgsmålet om, hvem der i årenes løb har været bedst til at mandsopdække ham.

Af gram

Lionel Messi er ikke verdens nemmeste spiller at dække op, men nogle spillere har bedre held med at lukke ned for argentineren end andre.

Barcelona-stjernen må ofte finde sig i at blive mandsopdækket, men i et interview med DAZN slår han fast, at det ikke går ham på. 

Læs også: Messi husker tilbage: Jeg blev kaldt ind på Peps kontor

- Der er grimme kampe og underlige kampe. Kampe, hvor du hele tiden har en mand i ryggen. Det sker ikke så ofte for mig. Men det generer mig heller ikke. Den slags kampe er underlige og anderledes, lyder det fra Messi.

- Afhængig af, hvordan kampen går, vil spilleren og jeg stå og snakke en del. 

Peger på Girona-spiller
Lionel Messi har i årenes løb haft en del drabelige dueller med Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos, der aldrig har været bleg for at save argentineren ned. Casemiro har ligeledes fået til opgave at mandsopdække Messi før i tiden, men argentineren peger nu på en anden spiller, som den sværeste modstander, når det kommer til mandsopdækning.

- For at være helt ærlig, så er det svært at huske. Måske ham fra Girona. Det var overdrevet, lyder det fra Messi, med henvisning til højrebacken Pablo Maffeo.

Den 22-årige Maffeo er ejet af Stuttgart, men er lejet ud til Girona.

Brokker sig ikke over tacklinger
Messi brokker sig ikke over hårde tacklinger, så længe modstanderen går efter bolden.

- Jeg har aldrig brokket mig. Kontakt og spark er en del af fodbold. Det generer mig kun, når hensigten er ond. Hvis det ikke er tilfældet, så regner jeg det for at være en del af spillet, og derfor bliver jeg ikke vred.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...