• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mikkel Sloth

Messi risikerer at misse La Liga-åbner

En skade ser ud til at holde Lionel Messi ude, når FC Barcelona på fredag starter sæsonen mod Athletic Bilbao

Af sloth

FC Barcelona må sandsynligvis undvære sin helt store stjerne, når La Liga-sæsonen på fredag starter med en udekamp mod Athletic Bilbao.

I sin første træning efter sommerferien pådrog Lionel Messi sig en forstrækning i læggen, og han måtte derfor melde afbud til FC Barcelonas træningstur til USA. Og skaden ser nu ud til at holde superstjernen ude i længere tid end først ventet.

På træningsturen vandt Barca 4-0 over Napoli i Michigan, og på pressemødet efter kampen satte træner Ernesto Valverde ord på Messi muligheder for at blive klar til på fredag.

- Han er i genoptræning, og jeg ved ikke, om han bliver klar til starten i La Liga. Det ser svært ud, lød det ifølge den spanske avis AS fra Valverde.

Messi ser altså ud til at måtte udskyde sin sæsondebut, som derfor tidligst kan komme i den efterfølgende weekend, når FC Barcelona hjemme på Camp Nou tager imod Real Betis.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...