• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Messi vil væk fra Barcelona: Kun én ting kan få ham til at skifte mening

Foto: Getty Images

Lionel Messi har trukket sig fra kontraktforhandlinger med Barcelona, og argentineren ønsker at forlade klubben, jo mindre klubpræsident Josep Maria Bartomeu bliver udskiftet, forlyder det.

Af gram-hanssen

Den spanske radiostation Cadena SER bragte i går lidt af en bombe, da den rapporterede, at Lionel Messi har trukket sig fra kontraktforhandlinger med Barcelona. Ifølge mediet, ønsker Messi at forlade den catalanske klub i slutningen af næste sæson allerede. 

Journalist Manu Carreno, der arbejder for Cadena SER, mener at vide, at Messi er træt at blive bebrejdet for klubbens interne problemer, og derfor ikke har i sinde at underskrive nogen ny kontrakt. 

Læs også: Messi, CR7 og alle de andre: Hvad skal jeg stille op med en corona-smadret Ba...

I dag skriver Mark Doyle fra Goal.com så, at Messis beslutning om at trække sig fra forhandlingerne reelt er et mistillidsvotum til Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, som ifølge Messi leder klubben på særdeles utilfredsstillende vis. 

Derfor kan situationen ende med, at Barcelona må vælge mellem Bartomeu eller Messi, hvilket for fansene givetvist er et ganske let valg, men i virkeligheden er det mere kompliceret end som så, idet Bartomeu ikke blot kan fjernes før hans præsidentperiode udløber. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...