Video : Tipsbladet
Generelle

Mexicanere møder Liverpool ved Klub-VM

Monterrey vandt lørdag aften 3-2 over Al-Sadd og er klar til semifinalen ved VM for klubhold.

Lørdag aften skulle Liverpools semifinalemodstander ved VM for klubhold findes.

Mexicanske Monterrey stod over for Al-Sadd fra Qatar, og det var førstenævnte, som noterede sig for opgøret første scoring. Sidste fod på bolden havde argentinske Leonel Vangioni midt i første halvleg.

En anden argentiner, Rogelio Funes, sendte Monterrey tættere på semifinalen, da han udbyggede føringen kort inden pausen, men 28-årige Baghdad Bounedjah fik reduceret for Xavis mandskab i midten af anden halvleg.

Angriberen Rodolfo Pizarro fik dog lukket og slukket, da han nettede til 3-1 efter 79 minutter.

Abdelkarim Hassan reducerede ganske vist for Al-Sadd i de døende minutter, men det kunne ikke ændre på, at Monterrey er klar til næste fase af turneringen.

I semifinalen brager Jürgen Klopp og co. altså sammen med det mexicanske hold, som blandt andet har den argentinske landsholdsspiller, Maximiliano Meza, samt den tidligere Porto-spiller, Miguel Layun, på holdet.

Semifinalen afvikles søndag den 18. december.