• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lasse Sylvest Mikkelsen

Michael Laudrup undrer sig over Real Madrid-stjerne: Hvad er der galt?

Foto: Getty Images

Eden Hazards uendelige skadesproblemer i Real Madrid er 'ærgerligt', siger Michael Laudrup.

Af mikkelsen

Hazard skiftede til Real Madrid fra Chelsea i sommeren 2019 for den nette sum af 150 millioner pund. Men siden er det blot blevet til 22 optrædender for kongeklubben.

Det undrer Michael Laudrup, der ikke mindes, at Hazard havde så mange skader i Chelsea.

- Jeg forstår ikke, hvad der er galt, han havde nogle skader i Chelsea, men aldrig så slemt som her, fortæller Michael Laudrup i en El Clasico specialudgave af BBC Radio 5 daglige fodboldpodcast.

Kantspilleren har endnu ikke spillet i denne sæson, og han er heller ikke med i lørdagens El Classico mod FC Barcelona.

Den 29-åriges seneste setback er en muskulær skade i hans højre ben, og Zidane har tidligere denne uge fortalt, at Hazard er ude i endnu en måned.

- Jeg har set ham så mange gange for Chelsea og Belgien, og jeg kan virkelig godt lide ham. Jeg synes, vi mangler spillere som ham i dag. Spillere der kan tage bolden og gå en-mod-en eller en-mod-to, lyder det fra den tidligere Swansea-manager.

- Vi behøver dem, eller spiller vi bare bolden rundt, og hvem skal så gøre de overraskende ting?

Belgieren scorede 110 mål i 352 kampe for Chelsea i løbet af hans syv år i klubben, men indtil videre er det blot blevet til et mål for Real Madrid.

- Hver gang man tror, han er tilbage, så spiller han et par kampe, og så er han ude igen - jeg synes, det er ærgrerligt at se så stor en spiller som ham, og uger og måneder forsvinder bare for ham, lyder det fra Laudrup, der selv skiftede til Real Madrid i 1994.

- Jeg håber, han kommer tilbage, men problemet er, at jo ældre du bliver, jo svære er det at komme tilbage til sit tidligere niveau.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...