• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Mindre ligaer lukkes ned i England: Ingen vinder, op- og nedrykning

Foto: Getty Images

Det engelske fodboldforbund har på sin hjemmeside annonceret, at man lukker de mindste ligaer ned, og at de ikke bliver spillet færdige, ligesom der ikke findes vindere, op- og nedrykkere.

Af tipsbladet.dk

Coronavirus-pandemien får betydning for fodbolden i England. For selv om der ikke er en afklaring på de professionelle rækker i det engelske, har fodboldforbundet FA taget en markant beslutning torsdag.

FA har valgt at lukke ned for mindre ligaer. De ligaer bliver ikke færdigspillet, og der bliver ikke fundet ligavindere, op- og nedrykkere.

Læs også:Fire storklubber hjælper konkurrenter med 150 millioner kroner

Det annoncerer fodboldforbundet på sin hjemmeside.

Premier League og EFL-rækkerne er ikke inkluderet i beslutningen, og det er heller ikke National League, som er den femtebedste række. Niveau 6 i England er heller ikke inkluderet - det er National League North og National League South, men fra Niveau syv - som kaldes step 3 - til og med niveau 10 - som kaldes step 6 - gælder beslutningen. Der kommer altså ingen oprykning fra National League North og South til National League denne gang.

Læs også:Ighalos fremtid: Drengedrømmen i United eller gylden aftale i Kina

Også dele af kvindeligasystemet i England inkluderes, oplyser det.

Cupteringerne håber man fortsat på at få afvkilet, fremgår det af FA's hjemmeside.

De professionelle ligaer i England håber fortsat på at få færdiggjort sæsonen. Indtil videre er ligaerne i England sat på pause til mindst 30. april på grund af coronavirus-pandemien.

Læs også:Spiller sigtet for spiritus-kørsel i golfbil - brød corona-karantæne

Læs også:Avis: Brentford vil have spillerne 50 procent ned i løn

Læs også:Top 14: Stjernerne som Superligaen missede

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...