• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Modstander tordner mod Neymar: Han er en ægte klovn

Foto: Getty Images

Efter søndagens 4-2-sejr over Peru får Neymar nu verbale hug af den peruvianske forsvarsspiller, Carlos Zambrano.

Af gram

Neymar leverede natten til onsdag et hattrick, da Brasilien besejrede Peru med 4-2, men efter slutfløjtet var det ikke alle, der var fyldt med udelt begejstring for PSG-stjernen.

En af dem, der efterfølgende var ude med riven efter matchvinderen, var således peruvianeren Carlos Zambrano, der selv fik rødt kort for at smække en albue i hovedet på Richarlison. 

Læs også: Flyvende Neymar: Har overgået Ronaldo - jagter stadig legende

- Hvis jeg skal være ærlig, så er han en glimrende spiller, en af de bedste i verden... men i mine øjne er han en ægte klovn, lød det ifølge La banda del Chino fra Zambrano efter kampen. 

Kaster sig konstant
Forsvarsspilleren var særligt bitter over Neymars tendens til skuespil.

- Han er godt selv klar over alle de ting, han gjorde på banen. Han opsøger altid minimal kontakt i feltet, og han kastede sig fire-fem gange for at forsøge at fremtvinge en dommerfejl. Og til sidst havde han held med det. Han scorede på to straffespark, som ikke skulle have været dømt, lød det fra Zambrano.

Politiet måtte efterfølgende eskortere kampens dommer til et hotel, fordi de peruvianske fans var rasende over dommerens kendelser.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...