• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Morata vil kæmpe sig til EM: Det er det eneste, der tæller for mig

Foto: Getty Images

Alvaro Morata ved, at han skal kæmpe hårdt for at komme med Spanien til sommerens EM.

Af tipsbladet.dk

Fredag aften scorede Alvaro Morata en enkelt kasse i 7-0 nedsablingen af Malta, hvilket bragte angriberen op på 17 mål i 32 landskampe, men det er ikke sikkert, det er nok til at indløse en personlig billet til EM-slutrunden næste år.

Morata er nemlig ikke fast mand på det spanske hold hvilket understøttes af, at han ved sidste landsholdssamling slet ikke var udtaget.

Læs også:Eric Abidal bekræfter: Neymar er altid en mulighed

Den spanske angriber er dog også godt selv klar over situtationen, men han er klar til at gøre, hvad end det kræves for at komme med til slutrunden næste år.

- Jeg er sikker på, at jeg kan komme med (til slutrunden red.), men jeg ved, at jeg er nødt til at give alt, hvad jeg har i løbet af sæsonen for at komme med, siger Morata og fortsætter:

- Det går rigtig godt i øjeblikket, men det eneste, der tæller for mig er at vinde titler og være med i truppen til EM 2020 i slutningen af sæsonen, siger Alvaro Morata.

Læs også:Roberto Mancini: Vi ønsker ikke at vinde ved at forsvare

Morata har i denne sæson scoret syv mål i 13 kampe for Atletico Madrid.

Læs også:Irlandskampen: Åge kan ikke tabe

Læs også:Engelsk landstræner: Vi er bedre end ved VM

Læs også:Ronaldo laver kovending: Jeg spillede med en skade

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...