• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Mourinho forklarer: Derfor boede jeg på hotel i årevis

Foto: Getty Images

José Mourinho boede på hotel i Manchester i hele sin tid i Manchester United. Men det var faktisk på ingen måde trist, lyder det nu fra portugiseren, der i dag vender tilbage til byen.

Af gram

José Mourinho vender i aften tilbage til Manchester, hvor portugiseren boede fra sommeren 2016 og indtil december 2018, hvor han fik sparket i Manchester United.

Mourinho købte aldrig en bolig i Manchester, men valgte i stedet at indlogere sig på luksushotellet The Lowry i årevis. Der var spekulationer om, at Mourinhos til tider dårlige humør hang sammen med, at han boede fast på et hotel.

Læs også: Mourinho bruger Nelson Mandela-motto om tiden i United

Havde det hele
Forud for aftenens brag mellem Manchester United og Tottenham pointerede en journalist overfor Mourinho, at det virkede underligt at bo på hotel i så lang tid.

- Virkede det underligt? Ved du, hvad der ville gøre mig ulykkelig? Jeg ville være ulykkelig, hvis jeg boede alene i et hus. Jeg ville være nødt til at gøre rent. Det gider jeg ikke. Jeg ville være nødt at stryge skjorter. Og det ved jeg ikke, hvordan man gør det, lyder det ifølge The Sun fra Mourinho.

- Jeg ville også selv skulle lave mad. Spejlæg og pølser - det er det eneste, jeg kan finde ud af, at lave. Jeg ville være meget ulykkelig. Jeg boede i en utrolig lejlighed. Det var ikke et værelse. Den var min hele tiden. Det var ikke sådan, at jeg skulle være ude efter en uge. Nej, den var min. Jeg efterlod alle mine ting i den. Mit tv, mine bøger, min computer. Det var en lejlighed med sin egen telefon. 'Kom med en latte, tak' eller 'Jeg ønsker ikke at gå ned til middag, kom op med min mad,' kunne jeg ringe ned og sige. 

- Jeg sad og så fodbold, eller sad og arbejdede med en af mine assistenter, og jeg ville sige: 'Kom op med noget mad.' Jeg havde alt. Hvis jeg var alene i en lejlighed, ville det være meget mere besværligt. Jeg havde det godt. Mere end godt. 

Regningen for opholdet på The Lowry løb, ifølge talkSPORT, op i sammenlagt 4,7 millioner kroner for José Mourinho.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...