• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Mourinho bryder sig ikke om, at Lampard konfronterer ham

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Tottenham-målmand Paul Robinson stikker José Mourino og Frank Lampard en del til hinanden på sidelinien.

Af gram

Chelsea og Tottenham brager søndag sammen på Stamford Bridge, hvor der bliver tale om en duel mellem Frank Lampard og Chelsea-bossens gamle chef og mentor, José Mourinho. 

Og ifølge den tidligere Tottenham-målmand Paul Robinson er der lagt op til en interessant tvekamp, idet der er en markant rivalisering kørende mellem de to gamle allierede.

Læs også: Ekspert: Derfor ender Tottenham foran Chelsea i næste sæson

Stikker til hinanden
José Mourinho hentede tre mesterskaber til Chelsea i sine to ophold i klubben, og Frank Lampard var en helt central del af portugiserens mandskab. Søndag bliver venskabet dog lagt til side, når lærlingen skal op imod sin mester, lyder det fra Paul Robinson. 

- Jeg har været til et par af kampene mellem dem, og jeg har holdt nøje øje med dem. De stikker en del til hinanden på sidelinjen, hvilket er godt at se, lyder det ifølge The Racing Post fra Robinson. 

- Frank kan godt lide at vise, at han ikke længere er lærlingen. Han kan kan godt lide at konfrontere José, for at vise, at han ikke er lærlingen længere. Og det er jeg ikke sikker på, at Mourinho bryder sig om. 

Tror på Tottenham-guld
José Mourinhos Tottenham-mandskab ligger inden søndagens opgør på førstepladsen i Premier League, og ifølge Paul Robinson har portugiseren det, der skal til, for at hente trofæer til Tottenham.

- José blev hentet ind af én grund: For at vinde trofæer. Og jeg mener helt ærligt, at han kan gøre det, med det hold, han har. Han ved, at han kan skabe historie, hvis han kan vinde med Tottenham. 

- José og Frank Lampard gør det fantastisk godt, og jeg mener helt sikkert, at de begge er mesterskabskandidater i denne sæson. Det bliver en kamp mellem to hold, der har trænere, der er under pres for at levere. Og det her er en stor test for Frank, som har fået stillet mange penge til rådighed. De har hentet nogle fremragende spillere til klubben. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...