• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Mourinho: Denne klub kunne jeg bedst lide at være træner for

Foto: Getty Images

José Mourinho udpeger nu hvilken klub, han har haft den bedste tid i. Og det er ikke Manchester United, hvis nogen skulle være i tvivl.

Af gram

José Mourinho er i disse dage arbejdsløs, men den 56-årige portugiser har tidligere stået i spidsen for klubber som FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United. 

Der er således tale om et fint cv for Mourinho, der blandt andet har vundet Champions League med FC Porto og Inter.

Læs også: Mourinho: Denne Arsenal-spiller vil passe perfekt til Liverpool

I et interview med den portugisiske tv-kanal 11 slår den legendariske træner dog fast, at Real Madrid var den klub, han bedst kunne lide at være cheftræner for.

- Real Madrid var min bedste oplevelse, på grund af det, jeg lærte som træner og menneske. Jeg lærte nemlig nogle ting om min karriere og mit liv. Tiden dér er det bedste minde fra min karriere. Det var fantastisk. 

Uforglemmelig pokaltriumf
José Mourinho ankom til Real Madrid i 2010, på et tidspunkt hvor Pep Guardiolas Barcelona-mandskab dominerede europæisk fodbold. 

Der ventede således portugiseren lidt af en opgave. I 2011/12-sæsonen lykkedes det dog Mourinho at sikre Real Madrid det spanske mesterskab.

- Det, som Real Madrid bad mig om, gik fint i spænd med min personlighed. De fortalte mig, at vi kæmpede mod verdens bedste hold, og at de var igang med at knuse os. Vi var nødt til at få rettet op på situationen.

- Vi var nødt til at forhindre Barcelona i at knuse os. Og det var derfor, at pokalfinalesejren på Mestalla var det allervigtigste øjeblik. Derefter var intet det samme. Vi vandt ligaen og Super Cup'en, men intet kunne måle sig med pokalfinalen. Desværre tabte jeg tre Champions League-semifinaler.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...