• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Mourinho: Dette var mit første spørgsmål til Bale, da han havde skrevet under

Foto: Getty Images

Ifølge José Mourinho kan Gareth Bale i Tottenham igen blive den spiller, der afgjorde kampe for Real Madrid.

Af gram

Efter syv sæsoner i Real Madrid gjorde Gareth Bale søndag comeback i Tottenham-trøjen, og det blev et skuffende comeback for waliseren, der var med til at smide Tottenhams 3-0-føring over styr mod West Ham. 

Inden kampen havde Tottenham-cheftræner José Mourinho afsløret, hvad hans første spørgsmål til Bale var, efter at waliseren havde skrevet under med Tottenham.

Læs også: Mourinho vil ikke bebrejde Bale efter bittert Spurs-comeback

- Et af de første spørgsmål, i min første samtale med Gareth, var: 'Hvad er din foretrukne position?' Og han var meget tydelig i sit svar. 'På højrekanten' sagde han. Han er ikke en 10'er, han er ikke angriber, og han spiller ikke i venstresiden, som han gjorde i de første år af sin karriere i Southampton og Tottenham. Han svarede højresiden, hvilket er et godt udgangspunkt for hans udvikling her, lød det ifølge Marca fra Mourinho. 

Kan blive flyvende igen
Gareth Bale blev i slutningen af sin tid i Real Madrid kritiseret for at mangle engagement. Men det bliver ikke et problem i Tottenham, lyder det fra Mourinho.

- Når han får lidt kontinuitet, og når han tilbage til sin normale intensitet og dynamik, så tror jeg, at han igen kan blive den spiller, som folk husker, hvor han var afgørende for Real Madrid på en lignende position. 

- Det er dejligt at høre fra Sergio Reguilon, som delte omklædningsrum med ham i Madrid, at Gareth ligner et helt andet menneske nu. Så hvis han er tilfreds hos os, så går han hjem til sin familie og deler den glæde. Det er det bedste, der kan ske for ham. 

- Men han har brug for at spille, og han har brug for at føle sig som en topspiller igen. Og det er derfor, at jeg siger, at alle de beslutninger, vi tager om ham, selvfølgelig tages med udgangspunkt i holdet, uden at vi glemmer, hvad der er bedst for ham. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...