• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Mourinho fastholder: - Jeg har vundet 25 og et halvt trofæ i min karriere

Foto: Getty Images

José Mourinho mener, at han i løbet af trænerkarrieren har vundet 25 og et halvt trofæ.

Af gram

José Mourinho har i sin trænerkarriere vundet 25 trofæer, men i et interview med The Sun argumenterer portugiseren nu for, at han har vundet 25 og et halvt trofæ i karrieren.

Ifølge José Mourinho bør det således tælle som et halvt trofæ, at han i denne sæson førte Tottenham til Carabao Cup-finalen, inden London-klubben valgte at fyre ham få dage inden finalen på Wembley. Tottenham endte med at tabe til Manchester City.

- Hvis du ønsker at være proaktiv, så kan du spørge mig nu: 'Hvor mange trofæer har du vundet i din karriere?' Mit svar vil være 25 og et halvt. Det halve trofæ er den finale, jeg ikke fik lov til at spille med Tottenham, lyder det således fra Mourinho.

- Hvis du spørger folk, som har spillet mange finaler, så vil de alle fortælle dig: 'Det er en drøm at spille i en finale'. Og det er ligegyldigt, om det er din første finale eller nummer 20 eller 50. En finale er altid en drøm. En finale på Wembley er mere end en drøm. Jeg deltog i den første på det nye Wembley, og hver gang, jeg tager dertil, så er det mere end en drøm. Og at have chancen for at vinde et trofæ med en klub, der ikke har mange trofæer, var selvsagt en dobbelt drøm.

- Jeg er typen, der kommer videre og ønsker folk det bedste, når jeg forlader en klub. Men på en sjov måde vil jeg sige, at jeg har 25 og et halvt trofæ, fordi det er noget, der har sat et aftryk på min karriere. At jeg ikke fik lov til at deltage i en finale, som jeg havde vundet retten til at være en del af. 

José Mourinho vandt seks trofæer i Porto, otte i Chelsea, fem i Inter, tre i Real Madrid og tre i Manchester United. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...